Ochrana osobných údajov

I. Základné ustanovenia

Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Mgr. Ondrej Bene, IČO: 51 636 204 (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
adresa sídla spoločnosti: Mgr. Ondrej Bene, Bystrá 860/ 25, 949 12 Nitra
adresa prevádzky: Mgr. Ondrej Bene, Bratislavská 2695/ 9A, 949 01 Nitra
email: info@bikegarage.sk
telefón: 037/ 63 00 786

Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Osoba zodpovedná pre ochranu osobných údajov je Mgr. Ondrej Bene.

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
Plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa§ 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
Oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

Účelom spracovania osobných údajov je
Vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle§ 28 Zákona.

IV. Doba uchovávania osobných údajov

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu).
po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

Príjemcovia osobných údajov sú osoby
Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu (Shoptet) a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
zaisťujúce marketingové služby.

Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU.

VI. Vaše práva

Za podmienok stanovených v Zákone máte
právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa§ 21 Zákona,
právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

Ďalej máte právo podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov

Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia

Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytli.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 01.06.2021.

+++JUST RIDE+++
Úsmev pred túrou – na nezaplatenie.
Výrobky enduro značky ALPINA sú dobre dostupné. Tak napr. prilba Rootage Evo ¾ alebo športové okuliare RAM. A to najlepšie: Pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Tešíme sa na tvoju návštevu v našom obchode!
#justride #alpinasports #madetoinspire
+++JUST RIDE+++ Úsmev pred túrou – na nezaplatenie. Výrobky enduro značky ALPINA sú dobre dostupné. Tak napr. prilba Rootage Evo ¾ alebo športové okuliare RAM. A to najlepšie: Pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Tešíme sa na tvoju návštevu v našom obchode! #justride #alpinasports #madetoinspire
4 dni dozadu
View on Instagram |
1/6
Zľava -15% na značku OSPREY. 
.
https://www.bikegarage.sk/?s=osprey&post_type=product
.
Ruksaky, Ladvinky  aj príslušenstvo 🙂
Akcia platí do konca SEPTEMBRA 😉
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#NaKlikOdTeba
Zľava -15% na značku OSPREY. 
.
https://www.bikegarage.sk/?s=osprey&post_type=product
.
Ruksaky, Ladvinky  aj príslušenstvo 🙂
Akcia platí do konca SEPTEMBRA 😉
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#NaKlikOdTeba
Zľava -15% na značku OSPREY. 
.
https://www.bikegarage.sk/?s=osprey&post_type=product
.
Ruksaky, Ladvinky  aj príslušenstvo 🙂
Akcia platí do konca SEPTEMBRA 😉
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#NaKlikOdTeba
Zľava -15% na značku OSPREY. 
.
https://www.bikegarage.sk/?s=osprey&post_type=product
.
Ruksaky, Ladvinky  aj príslušenstvo 🙂
Akcia platí do konca SEPTEMBRA 😉
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#NaKlikOdTeba
Zľava -15% na značku OSPREY. . https://www.bikegarage.sk/?s=osprey&post_type=product . Ruksaky, Ladvinky aj príslušenstvo 🙂 Akcia platí do konca SEPTEMBRA 😉 #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #NaKlikOdTeba
5 dní dozadu
View on Instagram |
2/6
+++JUST RIDE+++
Ešte snívaš alebo už jazdíš? Just Ride!
V našom obchode plníme sny. Pretože pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA, ako aj voucher regiónov komoot. Teda: zobuď sa a pokračuj ďalej!
#justride #alpinasports #madetoinspire
+++JUST RIDE+++ Ešte snívaš alebo už jazdíš? Just Ride! V našom obchode plníme sny. Pretože pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA, ako aj voucher regiónov komoot. Teda: zobuď sa a pokračuj ďalej! #justride #alpinasports #madetoinspire
1 týždeň dozadu
View on Instagram |
3/6
+++JUST RIDE+++
Jednoducho jazdiť. A niekedy si aj urobiť prestávku.
Tvoja nasledujúca zastávka u nás sa ti isto vyplatí. Pretože pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Ponuka platí do vypredania zásoby.
#justride #alpinasports #madetoinspire
+++JUST RIDE+++ Jednoducho jazdiť. A niekedy si aj urobiť prestávku. Tvoja nasledujúca zastávka u nás sa ti isto vyplatí. Pretože pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Ponuka platí do vypredania zásoby. #justride #alpinasports #madetoinspire
2 týždne dozadu
View on Instagram |
4/6
+++JUST RIDE+++
Wheelie, Barspin, Front-Flip. Je veľa vecí, ktoré môžeš podniknúť so svojím horským bicyklom. Ale tiež môžeš len jednoducho jazdiť. Just Ride!
V našom obchode ti radi poradíme, ktorú výbavu by si si mal vybrať na ďalšie dobrodružstvo. Pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Ponuka platí do vypredania zásoby.
#justride #alpinasports #madetoinspire
+++JUST RIDE+++ Wheelie, Barspin, Front-Flip. Je veľa vecí, ktoré môžeš podniknúť so svojím horským bicyklom. Ale tiež môžeš len jednoducho jazdiť. Just Ride! V našom obchode ti radi poradíme, ktorú výbavu by si si mal vybrať na ďalšie dobrodružstvo. Pri kúpe výrobkov ALPINA dostaneš zdarma blatník ALPINA. Ponuka platí do vypredania zásoby. #justride #alpinasports #madetoinspire
2 týždne dozadu
View on Instagram |
5/6
+++JUST RIDE+++
Doľava alebo doprava? To je jedno: Just Ride!
Uľahčíme ti rozhodnutie. Pri kúpe výrobkov ALPINA v našom obchode dostaneš zdarma blatník ALPINA. Mal by si ihneď konať! 
#justride #alpinasports #madetoinspire
+++JUST RIDE+++ Doľava alebo doprava? To je jedno: Just Ride! Uľahčíme ti rozhodnutie. Pri kúpe výrobkov ALPINA v našom obchode dostaneš zdarma blatník ALPINA. Mal by si ihneď konať! #justride #alpinasports #madetoinspire
2 týždne dozadu
View on Instagram |
6/6
bikegarage_nr

2022 © bikegarage | design&code by Inovative

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping