Ochrana osobných údajov

I. Základné ustanovenia

Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Mgr. Ondrej Bene, IČO: 51 636 204 (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
adresa sídla spoločnosti: Mgr. Ondrej Bene, Bystrá 860/ 25, 949 12 Nitra
adresa prevádzky: Mgr. Ondrej Bene, Bratislavská 2695/ 9A, 949 01 Nitra
email: info@bikegarage.sk
telefón: 037/ 63 00 786

Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Osoba zodpovedná pre ochranu osobných údajov je Mgr. Ondrej Bene.

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
Plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa§ 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
Oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

Účelom spracovania osobných údajov je
Vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle§ 28 Zákona.

IV. Doba uchovávania osobných údajov

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu).
po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

Príjemcovia osobných údajov sú osoby
Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu (Shoptet) a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
zaisťujúce marketingové služby.

Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU.

VI. Vaše práva

Za podmienok stanovených v Zákone máte
právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa§ 21 Zákona,
právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

Ďalej máte právo podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov

Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia

Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytli.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 01.06.2021.

📢RUBRIKA 🎅 VIANOCE 🤶 2022
zdieľaj, nech vieš, čo dostaneš 🤓
Ako potešiť BIKERA/ BIKERKU #2
Nerez termosky od ELITE -12%😎 
.
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#BikeCommunity
#nitra #slovakia #bikeservice #bikeshop
📢RUBRIKA 🎅 VIANOCE 🤶 2022 zdieľaj, nech vieš, čo dostaneš 🤓 Ako potešiť BIKERA/ BIKERKU #2 Nerez termosky od ELITE -12%😎 . #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #BikeCommunity #nitra #slovakia #bikeservice #bikeshop
2 dni dozadu
View on Instagram |
1/6
ZAČÍNAME 🎅 RUBRIKA VIANOCE !!! zdieľaj, nech vieš, čo dostaneš 🤓
📢RUBRIKA 🎅 VIANOCE 🤶 2022
WARM UP #1
Stačí zavolať a dohodneme termín 😎 ODVOZ - SERVIS -DOVOZ
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#BikeCommunity
#nitra #slovakia #bikeservice #bikeshop
ZAČÍNAME 🎅 RUBRIKA VIANOCE !!! zdieľaj, nech vieš, čo dostaneš 🤓 📢RUBRIKA 🎅 VIANOCE 🤶 2022 WARM UP #1 Stačí zavolať a dohodneme termín 😎 ODVOZ - SERVIS -DOVOZ #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #BikeCommunity #nitra #slovakia #bikeservice #bikeshop
3 dni dozadu
View on Instagram |
2/6
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Najvyšší čas venovať sa ložiskám 😎 #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #bikecommunity #bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
5 dní dozadu
View on Instagram |
3/6
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love 
#BIKEGARAGE
#PreRadostZJazdy
#BikeSpajaNerozdeluje
#bikecomunity 
#bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
@oneupcomponents with our love #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #bikecomunity #bikeshop #bikeservice #nitra #slovakia
2 týždne dozadu
View on Instagram |
4/6
Keď sa zákazník stará, staráme sa aj my 😎
A ešte aj bike od nás, v tom prípade dostane bicykel starostlivosť na najvyššej úrovni 🥸
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#BikeCommunity 
#nitra #slovakia #bikeshop #bikeservice
Keď sa zákazník stará, staráme sa aj my 😎 A ešte aj bike od nás, v tom prípade dostane bicykel starostlivosť na najvyššej úrovni 🥸 #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #BikeCommunity #nitra #slovakia #bikeshop #bikeservice
3 týždne dozadu
View on Instagram |
5/6
Aj takéto veci sa u nás dejú 🥸 
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#BikeCommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Aj takéto veci sa u nás dejú 🥸 
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#BikeCommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Aj takéto veci sa u nás dejú 🥸 
#BIKEGARAGE 
#PreRadostZJazdy 
#BikeSpajaNerozdeluje 
#BikeCommunity 
#bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
Aj takéto veci sa u nás dejú 🥸 #BIKEGARAGE #PreRadostZJazdy #BikeSpajaNerozdeluje #BikeCommunity #bikeservice #bikeshop #nitra #slovakia
4 týždne dozadu
View on Instagram |
6/6
bikegarage_nr

2022 © bikegarage | design&code by Inovative